Bine ati venit !

"        Daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine, fii si tu totdeauna cu Dumnezeu ! "

(Sf. Ioan Gura de Aur)

 

BISERICA ORTODOXÃ ROMÂNÃ

 

Biserica Ortodoxã Romānã

Mitropolia Ardealului

Calendar crestin ortodox

Dragi elevi si parinti,

Maine, 14.09.2020, Liceul Teologic Ortodox "Sf. C-tin Brancoveanu" Fagaras isi deschide portile pentru a incepe un nou an scolar, pentru care s-au luat toate masurile de siguranta pentru copiii dumneavoastra si elevii nostri.

Pentru a evita aglomeratia si a pastra distantarea fizica, elevii vor reveni dupa urmatorul program:

  • clasele pregatitoare-IV de la ora 9:00
  • clasele de gimnaziu V-VIII, de la ora 10:00
  • clasele de liceu IX-XII, de la ora 10:30

Purtarea mastii de protectie este obligatorie, iar elevii vor avea in dotare masti aduse de acasa.

Nu se organizeaza festivitate de deschidere, elevii vor intra direct in clase.

Mult succes!

Mesajul echipei ISJ Brasov

 

 

 

 

Ordin de aprobare a Instructiunii privind asigurarea continuitatii procesului de invatare la nivelul sistemului de invatamant preuniversitar (clic aici)

 

Toatã scoala citeste ! proiect derulat în scoala noastrã, in fiecare joi , de la 11:45- 12:00

 

“Când visurile devin realitate”, asa s-a numit scenariul original al Balului organizat în acest an, de elevii împreuna cu profesorii de la Liceul Teologic “Constantin Brâncoveanu” din Fagaras. În ultima zi din luna octombrie, pe scena Casei Municipale de Cultura, noua generatie de boboci care a intrat pe poarta Liceului Teologic Ortodox Sfântul Constantin Brâncoveanu a oferit publicului un spectacol al inocentei si entuziasmului sub îndrumarea colegilor mai mari. Tema a adus în fata publicului idealurile si sperantele specifice adolescentei, prin momentele coregrafice sau teatrale,tinerii împartasindu-si idealurile si sperantele. În final toti au fost premiati pentru eforturile depuse, iar Bianca Paul si Cristian Coscodar au primit titlul de Miss si Mister 2019.

Pentru mai multe imagini click aici

TV Fagaras - Balul Bobocilor 2019 - Cand visurile devin realitate!

Salut Fagaras - Balul Bobocilor 2019 - Cand visurile devin realitate!

Liceul Teologic Ortodox ”Sf. C-tin Brancoveanu” Fagaras va invita joi, 31.10.2019, ora 17, la Casa de Cultura pentru a fi participa la Balul Bobocilor -Cand visurile devin realitate!!!

 

Festivitatea de deschidere a anului scolar 2019-2020 va avea loc luni, 9.09.2019, la ora 10. Succes în noul an scolar!

 

ADMITERE 2019

 

Ziua Portilor Deschise - LICEULUI TEOLOGIC ORTODOX ”SF.C-TIN BRÂNCOVEANU ”FÃGÃRAS

Dragi pãrinti si viitori scolari, joi, 28 februarie 2019, va asteptam sa ne vizitati, sa ne cunoasteti si sa explorati spatiul unde noi ne desfasuram activitatea instructiv-educativa.

 

Azi, 11 decembrie 2018, a avut loc expozitia ornamentelor de Crãciun. este un obicei pãstrat de 6 ani de zile, pentru care se pregãtesc toti elevii scolii, de la grãdinita pânã la liceu.

 

Astãzi, 5 decembrie 2018, la Liceul Teologic Ortodox ”Sf. C-tin Brāncoveanu” Fãgãras, s-a desfãsurat simpozionul cu tema ”Spiritualitate ?i comuniune la 100 de ani de la Marea Unire”. Momentul a fost deschis de cãtre elevii corului îndruma?i de pãrintele profesor Malene Gheorghe. Printre invitati au fost: d-na Gârlea Mihaela Georgeta, presedinte ASTRA, filiala Fãgãras.

 

Regulamentul de organizare si functionare al LICEULUI TEOLOGIC ORTODOX ”SF.C-TIN BRANCOVEANU ”FAGARAS

(clic aici)  

LA MULTI ANI, ROMANIA!

, au sarbatorit centenarul Marii Uniri. De la cei mici din clasa I pâna la liceeni, s-au adunat în curtea scolii, unii în port popular pentru a ilustra un o suta uman.

Pentru a vizualiza imagini, clic aici.

 

Va invitam cu drag la Balul Bobocilor care va avea loc in data de 6 noiembrie 2018, ora 17, la Casa Muncipala de Cultura. Va asteptam!

Pentru a vizualiza imagini de la Balul Bobocilor 2018, clic aici.

 

Festivitatea de deschidere a anului scolar 2018-2019 va avea loc luni, 10.09.2018, la ora 11. Va uram succes in noul an scolar!

Oferta educationalã - învãtãmânt liceal 2017-2018


In cadrul proiectului Plantam pentru Romania, elevii clasei a II-a ajutati de cei mari au plantat puieti de zmeur, prun si cais.

 

bsp

 

Calendarul examenului de bacalaureat 2018 - aici

Graficul de desfãsurare a examenelor de certificare a calificarilor profesionale in anul scolar 2017-2018 -aici

ANUNT

    Ca urmare a derularii proiectului privind Învatamântul Secundar (Rose) din schema de Granturi pentru Licee, Liceul Teologic Ortodox ”Sf. C-tin Brâncoveanu ” Fagaras doreste sa achizitioneze:
- Laptop (4 buc.)
- Imprimanta (1 buc.)
- Tonner
- Atlas botanic/ Atlas zoologic (10 buc.)
- Truse chimie (10 buc.)
- Microscop (2 buc.)
     În vederea achizitionarii acestora, asteptam ofertele dumneavoastra. Ofertele pot fi depuse pâna în data de 24 ianuarie 2018, ora 15:00, la secretariatul liceului